Egyutas raklap

A logisztika számtalan területének alapját a raklapok jelentik, melyekből sokféle kialakítás érhető el a piacon. Kezelhetőség szempontjából megkülönböztetünk kettő, vagy négy oldalról mozgatható raklapokat. Az anyagválasztást tekintve, a hagyományos fából készültek mellett léteznek fém, műanyag vagy akár papír raklapok is. A méretek igen változatosak lehetnek, a szabványosaktól az egészen egyedi megoldásokig.

Az egyik legelterjedtebb raklapfajta a fa anyagú, úgynevezett EUR raklap, amely szabványosan 800 x 1200 x 144 mm-es méretben érhető el, körülbelül 1500 kg teherbírással. Egyutas raklapnak minden olyan raklap tekinthető, amely fából, de nem a fenti szabvány szerinti méretezésben vagy terhelhetőséggel készül. Ezekkel a raklapokkal szemben a vállalatok bizalmatlanabbak voltak, gyengébb minőségük miatt, az iparági általános felfogás szerint egyszer felhasználhatónak tekintették őket. Elnevezésük szintén innen ered. Ma már azonban az egyutas raklapok minőségi és teherbírási szempontokból is megközelítőleg azonosak az EUR raklapokkal, és azokhoz hasonlóan, többszöri felhasználásra alkalmasak. Mi több, egyedi, változatos kialakításuknak köszönhetően, akár jobban is megfelelhetnek vállalata igényeinek. A jól megválasztott egyutas raklapoknak számos előnye lehet, melyek egyike a költséghatékonyabb szállítás és raktározás.

A Pallet Solution Kft. korszerű gyártási technológiájának köszönhetően, bármilyen méretű és kivitelű egyedi raklapot képes legyártani ügyfelei igényeit szem előtt tartva. A cég kínálatában fenyő és nyárfa alapanyagból készült, új és használt állapotú egyutas raklapok egyaránt elérhetők.
Magasságuk 120 és 160 mm között, teherbírásuk pedig 400 és 1500 kg között alakul, kialakítástól függően. Méreteik 400 x 600 mm valamint 1200 x 1200 mm között váltakozhatnak.

A két évtized tapasztalattal rendelkező Pallet Solution Kft. kiterjedt raktárhálózata és széles körű nemzetközi kapcsolatrendszerének segítségével rugalmasan képes reagálni ügyfelei egyedi igényeire. Az egyutas raklapok mellett, termékpalettájában megtalálhatók EUR, Düsseldorf vagy műanyag raklapok, raklap kiegészítők valamint gitterboxok értékesítésre és bérbeadásra egyaránt.

Tekintse meg termékválasztékunkat, és kérjen árajánlatot még ma!