Használt raklap

Az EUR raklapok alkalmasak a többszöri felhasználásra is, a minőségi anyagfelhasználásnak és precíz gyártási folyamatnak köszönhetően.

A használt raklapok bizonyos iparágakban éppúgy megfelelnek az áruk szállítására és tárolására, mint az új EUR raklapok, éppen ezért a Pallet Solution Kft. kínálatában nem csak új, hanem használt EUR raklapok is elérhetőek vásárlóink számára.

Használhatóságuk szempontjából három különböző csoportba oszthatjuk a használt raklapokat. A sérülés és szennyeződés mentes, újszerű használt EUR raklapok színe általában fehér vagy sárga, használat nyomai egyáltalán nem, vagy csak alig láthatók. Az export, szürke használt raklapok javított, de szennyeződésmentes állapotúak, színük az idő múlásával és a használatból fakadóan megszürkült már. A harmadik kategóriába tartoznak a szürke használt EUR raklapok, melyek színe szürke vagy fekete. Ezek a raklapok javítottak, válogatottak. A használt EUR raklapok teherbírása maximum 1500 kg, míg méretük 800mmx1200mmx144mm.

A használt raklapok is biztonsággal használhatók, az esetleges sérüléseket szakképzett munkatársaink kijavították, így azok akár még hosszú éveken át használhatóak. A már nem biztonságos használt EUR raklapokat kiválogatjuk, és nem kerülnek újra forgalomba.