Raklap bérlés

A logisztika számos területe raklapok nélkül ma már elképzelhetetlen. A piacon raklapok számos típusa érhető el, melyek méretükben, kialakításukban, kezelhetőségükben, de még anyagukban is eltérhetnek egymástól.
A raklapok anyagát, fajtáját célszerű mindig a szállított áru, illetve a szállítás módjának függvényében megválasztani. Példának okáért, légi szállítás esetén, azok kisebb súlyának köszönhetően, a papír, vagy alumínium raklapok kiválóan alkalmazhatóak. Közúti szállítás esetén azonban a hagyományos fa raklapok is tökéletesen megfelelhetnek.

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a raklap bérlés, amely számos előnnyel járhat a szolgáltatást igénybe vevő vállalat számára, iparágtól függetlenül. A megfelelő számú raklap beszerzésével járó kezdeti befektetések nagy anyagi terhet jelenthetnek a cégeknek.
Raklap bérlés segítségével ezek a költségek azonban kiküszöbölhetőek. A saját raklapok használaton kívüli raktározása, szállítása, optimális elosztása, valamint javíttatása és bevizsgálása ugyancsak nagy ráfordítást igényelhetnek, mind idő, mind pedig az anyagiak terén. A szállítás költsége különös mértékben megnőhet, ha nagyobb távolságokról beszélünk. Raklap bérlés során ezek a feladatok viszont nem a bérlőt, hanem a szolgáltatót terhelik. A szolgáltatók általában óriási raklap készlettel, illetve szerte ágazó raktár hálózattal rendelkeznek, így termékeik az ügyfeleknek legkényelmesebb helyen vehetőek át. Az üres raklapok visszaszállítását szintén vállalják.

Raklap gyártás, eladás, bérbeadás

 

Ma már büszkén jelenthetjük ki, hogy a Pallet Solution Kft. Magyarország piacvezető raklap és gitterbox kereskedőjévé vált az elmúlt évtizedek alatt. Kiterjedt nemzetközi partnerhálózattal és egyedi, minőségi termék portfólióval rendelkezünk, melyeknek köszönhetően teljes mértékben kiszolgálhatjuk ügyfeleink igényeit, legyen szó raklap bérlésről vagy adásvételről.
Termékeink széles kínálatában megtalálhatóak EUR/EPAL raklapok új vagy használt állapotban, egyutas, Düsseldorf vagy műanyag raklapok, raklap magasítók, furnér ládák, és gitterboxok is. Gitterbox vagy raklap bérlésen és adásvételen kívül olyan szolgáltatásokat is biztosítunk, mint a raklap vagy gitterbox javítás. Mi több, vállaljuk szürke vagy újszerű, használt raklapjai cseréjét előre egyeztetett minőségű raklapokra.

 

Tekintse meg termékválasztékunkat, és kérjen egyedi árajánlatot még ma! Keressen minket bizalommal!